Shiko Profilin: Mobileri RO-AL - www.njoftime.com
970 HP gjej pronajuaj
Tab Content
No Recent Activity
About Mobileri RO-AL
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
RO-AL shpk
Celular/Mobil:
+355 0 67 20 29 739
Adresa:
Autostrada Tirane-Durres,km 8
Telefon:
+355 0 67 20 29 739
Fax:
+355 48 300 032
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Mobilje
Specifikat/Specializimi:
Shoqeria RO-AL shpk eshte krijuar me 23/01/1995. Veprimtaria e saj konsiston ne prodhimin dhe tregetimin e mobiljeve,artikujve te ndryshem te konsumit te gjere ,hidrosanitareve,paisje zyre etj .
Shtrihet ne nje siperfaqe prej 18.000 m2 ,ne Autostraden Tirane –Durres, km 8, nga te cilat 10000 m2 jane siperfaqe prodhimi,magazinimi dhe showroom.
Shoqeria RO-AL shpk ka rritur nga viti ne vit aktivitetin e saj duke investuar ne fushen e prodhimit te mobiljeve.Shoqeria po punon per zgjerimin e aktivitetit te saj si dhe futjen e teknogjise moderne per te realizuar ekportin e mallrave te prodhimit te vet sipas kerkesave dhe standarteve europiane.
Kodi postal:
1000
NIPT:
J61811001M