Shiko Profilin: IP Gruppo api Albania - www.njoftime.com
Albacall
Apply Saudia Cabin Crew Vacancy
kliko
No Recent Activity
About IP Gruppo api Albania
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
IP Gruppo api Albania
Celular/Mobil:
+355689081132
Adresa:
Murat Toptani, Gjergji Center, 5th Floor, Infosoft Tower
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Sherbime
Specifikat/Specializimi:
IP Gruppo api eshte kompani franshize e kompanise prestigjoze IP (Italian Petrolium) Gruppo api Itali me nje histori 80 vjecare ne fushen e shperndarjes se karburanteve te cilesise se standarteve EU dhe tashme dhe ne prodhimin e tyre nepermjet rafinerise gjigande qe ata kane blere se fundmi. Aspiratat e grupit jane shtrirja ne Ballkan e me gjere duke u pozicionuar si lider te cilesise se karburanteve dhe vajrave lubrifikante te certifikuar me standartet EU. IP Gruppo api eshte garancia e kilometrave te pershkruar, mirembajtjes se cdo makine qe perdor karburant IP si dhe sherbimi ne kohe, 24 h non stop ne cdo pike ne Shqiperi, Kosove, Mal te Zi e se shpejti ne Maqedoni, Kroaci dhe Serbi, nderkohe per bizneset ofrohet dhe furnizimi me karburant prane pikave te biznesit te tyre.
Kodi postal:
1000

kartvizita

Edit Value
Home Page
http://www.ipbalcan.com
Njoftime
24