Shiko Profilin: comfort.shpk - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About comfort.shpk
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Comfort shpk
Adresa:
Hoxha Tahsin
Telefon:
042234539
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Projektim/Inxhinieri
Specifikat/Specializimi:
Import, tregetim, projektim, instalim, sherbime ne impiantet mekanike, civile dhe industriale. Kondicionimi, ngrohja, hidrosanitare, gazra mjekesore, k/zjarrit, jane kryesisht fushat dhe objekti i veprimtarise.
Kodi postal:
1017
NIPT:
J61901194M
Njoftime
7