Shiko Profilin: INSTITUTI I GJUHEVE TE HUAJA ALBAS&SLC - www.njoftime.com
Albacall
kliko
No Recent Activity
About INSTITUTI I GJUHEVE TE HUAJA ALBAS&SLC
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Qendra e Gjuheve te Huaja SLC
Celular/Mobil:
+35569829576
Telefon:
0698295976
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Arsim
Specifikat/Specializimi:
Qendra e gjuheve te huaja SLC
Ka 10 Vjet qe ushtron aktivitenin e saj
Me Ambjente Komonde Profesor te Kualifikuar si dhe Oferta te pafudme
Ju mirpresim cdo dite nga ora
9:00 deri ne 21:00
Kodi postal:
1000

kartvizita

Edit Value


STUDENTS LANGUAGE CENTER
KURSE INTENSIVE PER GJUHET E HUAJA
PER TE GJITHE GRUPMOSHAT
PUNESIM NE GJERMANI PER KURSANTET TANE

ADRESA ISH PARKU I AUTOBUSEVE
0698295976 | andidautaj@hotmail.com
Njoftime
33