Shiko Profilin: Qender Kursesh Profesionale Kontabiliteti - www.njoftime.com
Albacall
Apply Saudia Cabin Crew Vacancy
No Recent Activity
About Qender Kursesh Profesionale Kontabiliteti
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Qender Kontabiliteti "Silva"
Celular/Mobil:
+355694024462
Adresa:
Rr. E "Dibres", prane Selvise
Telefon:
+355694024462
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Kurse Profesionale
Specifikat/Specializimi:
KURS PROFESIONAL KONTABILITETI + FINANCA 5

Do te trajtohet:

• Mbajta e kontabilitetit te kompanive private sipas SKK-ve dhe Legjislacionit Shqiptar,
• Njohja me dokumentat fiskale dhe legjislacionin dhe tatimor,
• Rregjistrimi i transaksioneve te ndryshme kontabile ne programin Financa 5(blerje, sjitje, arka, banka etj),
• Pergatitja dhe deklarimi i librave te blerjeve dhe te shitjeve,
etc..
Kodi postal:
1000

kartvizita

Edit Value
Njoftime
1