Shiko Profilin: FEAR - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About FEAR
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
FEAR shpk
Adresa:
Rruga e Durresit
Telefon:
042269646
Fax:
042269647
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Automjete
Specifikat/Specializimi:
Shoqėria FEAR sh.p.k eshte nje kompani private me objekt kryesor te aktivitetit te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per te gjithe llojet e automjeteve, vajra lubrifikante, pajisje elektrike, etj.
Kodi postal:
1000
NIPT:
J62020005V

kartvizita

Edit Value

F.E.A.R. Shpk. | - NIPT J62020005V - | Rruga e Durresit, Kompleksi Gintash, G. 7 Nr. 11. | 1000 Tirana | ALBANIA
Tel: + 355 4 2269646 | www.fear.al | E-Mail: info@fear.al
Home Page
http://www.fear.al
Njoftime
17