Shiko Profilin: Albanian HR Solutions - www.njoftime.com
Albacall

Kliko

kliko
No More Results
About Albanian HR Solutions
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Adresa:
Rr. Ramazan Shijaku, Pallati 26; Shkalla 1; Kati 2; Apartament 1
Kodi postal:
1000
Celular/Mobil:
+355662024020
Telefon:
+35544530154
Fax:
+35544530154
Emri i Subjektit:
Albania HR Solutions sh.p.k.
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Punesim
Specifikat/Specializimi:
Selektim Personeli kryesisht per poste pune te niveleve te larta (Executive Search); Konsulence dhe Menaxhim BNJ; Konsulence per Zhvillim Profesional; Trajnime, Payrroll, Staf Leasing etj.
NIPT:
L41628002H

kartvizita

Edit Value


- Albanian HR Solutions sh.p.k.
- Adresa: Rr. Ramazan Shijaku,P.26, Shk.1, K.2,Tirane, Shqiperi
- Website: www.ahrs.al
- Tel/fax: +35544530154
Home Page
http://www.ahrs.al
Njoftime
561