Shiko Profilin: Sheraton Tirana Hotel - www.njoftime.com
Albacall
Kliko
No Recent Activity
About Sheraton Tirana Hotel
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Sheraton Tirana Hotel
Adresa:
Sheshi Italia
Telefon:
+355 42 274 707/277 022
Fax:
+355 (0) 42 274 711
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Hoteleri
Specifikat/Specializimi:
Sheraton Tirana Hotel u hap me Shtator 2003 si i pari dhe i vetmi hotel me 5 yje ne Shqiperi (www.sheratontiranahotel.com) dhe eshte pjese e korporates Marriott International, Inc.
Marriott International eshte kompania me e madhe e hotelerise ne bote me 30 nga Markat me te njohura te hotelerise me mbi 6,000 hotele ne 122 vende dhe eshte ne zgjerim te vazhdueshem.
Marriott ofron mendesi pa fund per ju nese jeni nje profesjonist me eksperjence ne hoteleri apo sapo keni filluar karrjeren tuaj. Per te kerkuar per pune apo per te mesuar me teper rreth karrjeres ne Marriott ndiqni: www.marriott.com/careers

Per te aplikuar per vende pune ne Sheraton Tirana Hotel shkoni tek: http://bit.ly/ShTirJobs
Marriott International eshte nje punedhenes I perkushtuar per te ofruar mundesi te barabarta ne punesimin e forces punetore diverse dhe mbeshtet kulturen e gjithe perfshirjes. Marriott International nuk diskriminon mbi bazen e dizabilitetit, statusit te veteraneve apo ndonje baze tjeter te mbrojtur nga ligjet federale, shteterore apo kombetare.

Sheraton Tirana Hotel opened on September 2003 as the first and only 5 stars hotel in Albania (www.sheratontiranahotel.com) and is pa

kartvizita

Edit Value


Sheraton Tirana Hotel
Sheshi Italia, Tirane, Shqiperi.
http://www.sheratontiranahotel.com/sq
Tel:+355 42 274 707/+355 42 277 022
www.marriott.com/careers
Sheraton Tirana Hotel apliko per pune: http://bit.ly/ShTirJobs