Shiko Profilin: D&V Studio Kontabiliteti - www.njoftime.com
970 HP gjej pronajuaj
No Recent Activity
About D&V Studio Kontabiliteti
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Studio Kontabiliteti D&V
Celular/Mobil:
+355 696351107
Adresa:
Rruga: "Mine Peza" prane Kafe Flora
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Sherbime Financjare
Specifikat/Specializimi:
Regjistrim ne QKR/mbajtje kontabiliteti/mbyllje bilanci/mbyllje aktiviteti/ekspertize financiare/mbajtje shoqerie/kurse profesionale/konsulence financiare dhe veprime doganore dhe juridike/vleresim pasurish te paluajtshme/marredhenie korrekte me zyren e tatimeve,sigurimeve shoqerore,zyren e punes

kartvizita

Edit Value


D&V Studio Kontabiliteti ofron keto sherbime per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg! :

-Regjistrim ne QKR
-Mbajtje Kontabiliteti
-Mbyllje Bilanci
-Mbyllje Aktiviteti
-Ekspertize Financiare
-Audit i Brendshem
-Mbajtje Shoqerie
-Kurse Profesionale Kontabiliteti
-Konsulence Financiare dhe veprime doganore dhe juridike
-Vleresim Pasurish te Paluajtshme
-Marredhenie korrekte me zyren e tatimeve,sigurimeve shoqerore,zyren e punes etj.

Per me shume kontaktoni:
Cel: 0696351107, 0662569406
E-mail: vikokaja@gmail.com