Shiko Profilin: Bledar Istrefi - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About Bledar Istrefi
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Durrės
Celular/Mobil:
+355694666611
Adresa:
Lgj. 15, Durres
Specifikat/Specializimi:
INFORMACION PERSONAL
Bledar Istrefi
Rrg. Aleksander Goga, Lagjia 15 Durres, Albania
+355 6946 66611
bledar.istrefi@live.it
Sex Mashkull | Date of birth 26 Korrik 1992

EDUKIME DHE TRAJNIME
Msc- Master i Shkencave ne Ekonomi Biznes me profil “Ekonomi Biznesi”
Bachelor- Sdudimet Universitare ne Fakultetin Ekonomik dhe te Teknologjise se Informacionit me profil “Finance-Banke"

Aftesi Kompjuterike
I certifikuar ne perdorimin e programeve dhe paketave kompjuterike Windows XP Ms- Word XP
Ms- Excel XP Financa 5.0, Alpha Business

Leje Drejtimi B, C
Niveli: B– Automjet personal, C: Automjet me treakse<7.5 ton
Kodi postal:
20001
Njoftime
1