Shiko Profilin: G&R SHPK - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About G&R SHPK
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Fier
Emri i Subjektit:
G&R SHPK
Celular/Mobil:
+3555692091770
Adresa:
LAGJIA "AFRIM I RI"
Telefon:
+35542268591
Fax:
+35542268591
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Prodhim/Perpunim
Specifikat/Specializimi:
Tregtim, prodhim dhe instalim i pjeseve te aparateve per
ventilim, filtrimin e kondicionimin e ajrit ,import
eksport,artikuj te ndryshem, elektroshtepiake, konfeksione,
materiale inerte per ndertim .
Kodi postal:
1000
NIPT:
K12627401Q
Home Page
https://gandr.al/
Njoftime
0