Shiko Profilin: rruga ura asfaltim nr.2 elbasan sh.a - www.njoftime.com
Albacall
kliko
No Recent Activity
About rruga ura asfaltim nr.2 elbasan sh.a
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Elbasan
Emri i Subjektit:
Rruga Ura Asfaltime Nr.2 Elbasan sha
Celular/Mobil:
+355692090318
Adresa:
Elbasan
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Ndertim
Specifikat/Specializimi:
Ndertime te te gjitha llojeve, rruge , autostrada etj, kanalizime ujera te bardha te zeza etj, rikonstruksion banesa civile dhe industriale, Prodhim Asfaltobetoni, Prodhim Betoni , Prodhim Polisteroli, etj.
Njoftime
1