Shiko Profilin: aura_cosmetics_albania - www.njoftime.com
Albacall
No Recent Activity
About aura_cosmetics_albania
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
AURA Cosmetics Albania
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Kozmetike
Specifikat/Specializimi:
Marka AURA u themelua ne vitin 1996 ne Nish, Serbi dhe gjate 20 viteve te ekzistences ne treg u be lider ne prodhimin e kozmetikes.
AURA perfaqesohet ne territorin europian me zyrat qendrore per Europen ne Milano, Itali dhe per Ballkanin ne Beograd, Serbi.
Produktet tona jane bere me materiale me kualitet te larte te importuar nga furnizues te mirenjohur nga Italia, Gjermania dhe Franca. Reklama jone me e mire eshte nje klient i kenaqur!
Kodi postal:
1060
Njoftime
1