Shiko Profilin: Av. Adriatik Sallahu - www.njoftime.com
Albacall
No Recent Activity
About Av. Adriatik Sallahu
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Avokat
Celular/Mobil:
+355 67 21 66 805
Adresa:
Rruga " Jordan Misja " banese Nr.135/2 Tirane
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Sherbime juridike
Specifikat/Specializimi:
Konsulenca Ligjore

- Mbrojtje Civile ( Familjare, Pune, Tregtare, Demeve..etj )

- Mbrojtje Penale ( Polici,Prokurori, Gjykate, Gjykate e Krimeve te Renda...etj )

- Mbrojtje Administrative ( Perpara Organeve Publike, Gjykate Administrative..etj.)

- Pergatitjen e dokumentave dhe rregjistrimin e OJF-ve Shoqata dhe Fondacione.

- Pergatitjen e dokumentave per shoqerite tregtare dhe rregjistrimin e tyre.

Sherbimi do jete i kualifikuar dhe me seriozitet i ofruar per te drejten tuaj.

Ju mirpres ne Zyren e Avokatis

Adrese Rruga " Jordan Misja " banese Nr.135/2 Tirane.

Cel +355 67 21 66 805

Email- avokat.sallahu@Yahoo.com
Kodi postal:
1001
Njoftime
3