Shiko Profilin: SD Albania - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About SD Albania
Shteti:
Shqipri
Qyteti:
Tiran
Emri i Subjektit:
SD Prufungzentrum Albania
Adresa:
Rr. e Dibres, Kompleksi Halili
Telefon:
04 481 3303
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Kurse Profesionale
Specifikat/Specializimi:
Provime SD dhe kurse t gjuhs gjermane
Home Page
https://aie-osd.al
Njoftime
3