Shiko Profilin: Novaric - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About Novaric
Shteti:
Malte
Qyteti:
Valletta
Emri i Subjektit:
NOVARIC
Celular/Mobil:
+355684318663
Adresa:
Torre Drin, Zyra 3, Kati 1, Rruga Abdi Toptani, Tirana 1001
Telefon:
+35635500121
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Konsulence
Specifikat/Specializimi:
Punesime dhe Trajnime
Kodi postal:
1001
NIPT:
L81620022I
Njoftime
18