Shiko Profilin: Merlin Imobiliare - www.njoftime.com
Albacall

Kliko

kliko
More Activity
About Merlin Imobiliare
Shteti:
Shqipri
Qyteti:
Tiran
Adresa:
Rr. Skender Luarasi
Kodi postal:
1000
Celular/Mobil:
+355695406860
Emri i Subjektit:
Merlin Imobiliare
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Imobiliare
Specifikat/Specializimi:
agjensi imobiliare / real estate

Shitje dhe Blerje te pasurive te patundshme
Apartamente
Dyqane
Zyra
Toka
Toka ne bregdet
Vila
Resort
Bar-Kafe
Ambiente Biznesi

kartvizita

Edit Value

Agjensi Imobiliare/ Real Estate

Adresa: Rruga "Skender Luarasi" , Tirane, Shqiperi
Numri cel: +355695406860
E-mail: info@merlinimobiliare.com
Website: https://www.merlinimobiliare.com/
Facebook: https://www.facebook.com/merlinimobiliare/
Home Page
https://www.merlinimobiliare.com
Njoftime
267