PDA

Trego pamjen e plotė tė : Prizren, Nese femija i Juaj ka pengesa ne te FOLUR


Irfan Bojaxhiu
15.06.2009, 11:33
Te nderuar prinder,
Nese femija i Juaj ka pengesa ne te FOLUR, ai nuk eshte fajtor per kete. NDIHMOJE qe kete pengese ta largoje. Edhe keto pengesa jane semurje qe nuk kane dhembje /nuk dhembin/ si dhembin semurjet e tjera, por keto dhembin thelle ne shpirtin e femijes Tuaj gjate tere jetes. FEMIJA ME PENGESA NE TE FOLUR gjithnje e ka frerin ne goje i cili e pengon qe te arrij rezultate si ne familje, shkolle dhe gjithekund. Gjithenje ka me qene i perbuzur si ne shoqeri, familje, shkolle. Edhe pse esht shume intelegjent, ai do te vuaj shpirterisht e edhe materialisht. Ndoshta per nje pengese sado te vogel e cila mund te mjekohet menjehere, ai do te vuaj sikurse me pase pengesa te medha.
Keto pengesa mund te mjekohen apo te eliminohen duke e sjellur femijen Tuaj tek DEFEKTOLOGU me pervoje te gjate profesionale Irfan M. Bojaxhiu ne Prizren, ne lagjen Ortokoll afer Restorant " Sharri ". Kontakti per vizita, pyetje dhe termini mund te behen ne qdo kohe ne telefonin numer + 377 /0/44-337-008 ose ne email: irfanbojaxhiu@hotmail.com
LUTENI QE TA SHFRYTZONI PUSHIMIN VEROR PER MJEKIM KUR FEMIJET JANE TE LIRE DHE NUK HUMBIN MESIMIN.

Cel. : 044-337-008