PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, shes komplet Fjaloresh ne Gjuhen Angleze te Oxford-it 1,000 LekeLogsman
15.03.2019, 23:06
Shes komplet prej 7 fjaloresh ne gjuhen Angleze, botime dhe printime origjinale te Oxford-it si me poshte:
- The Concise Oxford Dictionary
- Oxford Advanced Learner's Dictionary_Compact Deluxe Edition
- The Oxford-Duden Pictorial English Dictionary
- Oxford Dictionary of Current Idiomatic English
- Oxford Elementary Learner's Dictionary
- Oxford Student's Dictionary
- The Oxford Minidictionary_Fjalor xhepi

Te gjithe fjaloret jane te paperdorur. Cmimi per te gjithe kompletin eshte 1,000 Leke.

Cel. : 0692081754