PDA

Trego pamjen e plotë të : helika gome per pompe ujimarine.al
24.04.2020, 21:30
Marine.al - ACS MARINE

OFRON PJESE KEMBIMI PER POMPAT E UJIT , HELIKA GOME .

PER TE GJITHE TIPET MOTORRE FUORIBORDO.

Detare, Detari, Pjese Marine, Pjese Nautica, Ankorim Ornexhim , Spiranca Shtrat Spirance e Amortizator , Çikrik elektrik dhe manual, aksesore per karrela, Cima Litare, Rrema, Artikuj Metalike Inoksi, Vida, Pistona gazi, artikuj inoksi , Elektronike dhe Lundrimi , Busulla, Dylbi, Harta, Elektronika , Instrumenta meterologjik , Harta detare , Hidraulike Sanitare , Pompa mekanike dhe elektrike, koka dushi , Pompa sentine, helika pompe uji, pompa autoklavi , Rakorderi Filtra, Fasheta, Tuba, Tapa shkarkuese, Lavaman, Furnella, Frigorifer etj. Mirembajtja, Izolante, Detersive, Bojra , Motor Varkash e pajisje motori , Protektore zingu, Sofieto motori, Timoneria, kavo drejtimi, adaptore, grupe gazi dhe timoni, Tenda per skafe, Bazament motori, Marmita dhe krahe stabilizues – flape ,Serbatore, Helika, Helika pompash , Shkronja dhe targa, Llastike, Rripa, Ski ujore,lodra ujore me fryerje , Pajisje per gomone , Guarnicione Rrip,pulexhe,gomina,termostat,kushineta , Pajisje Elektrike , Drita sinjalistike, Fenere , Elektrike dore, Bateri , Drita, Abazhure, Materiale elektrike , Elekronika, radio, autoporlant dhe antenna , Pajisje Kuverte , Kavo Direke ,-Plumbues dhe aksesore per direke , Terminale e Redanxha ,Tirante dhe aksesore, Mosketoni dhe Gameta , Moschettoni dhe ganxha , Dyer, Oblla, Dritare , Tapa imbarkimi, dyer ,Unaza e unaza ngritese – golfari, Kalunj dhe pasteke, Parmake mbajtes, mbajtes kallami, kandeliere , Spina , Kapse plastike , Bllokues litari , Pajisje te ndryshme per bord , Mjete multifunksionesh, butona mbylles etj , Shenues ere, Flamur , Kit pastrami , Mobilje, Mbajtese objektesh , Mjete te ndryshme, Tesut , sfungjere e aksesore , Pajisje Velash , Çikrike – Bozzelli , Kapese litari

Cel : 069 40 24 310
www. marine.al

Adresa : https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enAL843AL843&q=marine.al+-+acs+marine+address&stick=H4sIAAAAAAAAAOPgE-LVT9c3NEzOqUwpqLQ01ZLNTrbSz8lPTizJzM-DM6wSU1KKUouLF7HK5SYWZeal6iXmKOgqJCYXK0D4ClAFAFmjg i5RAAAA&ludocid=8283362115813132847&sa=X&ved=2ahUKEwigz5XZzqvmAhWBGuwKHeXzAFwQ6BMwEHoECBAQA w&biw=1278&bih=676