PDA

Trego pamjen e plotë të : Durres, ofroj Aksesore dhe Pjese Kembimi Per mjete Lundruesemarine.al
24.04.2020, 17:21
http://www.njoftime.com/attachment.php?attachmentid=340329&d=1462301258

Marine.al,
ACS Marine- Durres

Ofron :

Aksesore dhe Pjese Kembimi Per mjete Lundruese

-Rezine Epoksi. cilesi e larte. (Per riparime te ndryshme, ndertime nga e para, Kallafatim.)
-Stuko pluhur per Rezine ,
-Stukoper Pluhur per Drrurin dhe konpesate marine.. (Materiale shtese qe bashkveprojne me rezinen per te dhene veti te ngjashme sipas materiatil ku aplikohen. )
-PLUHUR SHTESE, A20 , PERZIERES ME REZINÉN PER TE DHENE NJE PRODUKT Anti Osmosi.
-Stuko EpOKSI.

-Boje bikomponente (POLIRETAN) per siperfaqe druri, rezine, hekuri.
-Primer bikomponente. per siperfaqe druri, rezine, hekuri.

-Boje Antivegjetative te Prodhuesve te ndryshem, Veneziani, Stoppani, Cecchi.
-Primer Per Boje Antivegjetative.

-Boje per lyerje Sentine.
-Boje Temperature akrilik per lyerje Motorresh diesel Marine.


Aksesore te ndryshem per barken, Skafin.

Ndricim per Mjete lundruese.

Pompa Sentine.
Galixhante sentine.
Galixhant per serbrator karburanti.
Manometra te Ndryshem.
Bokulla, Sistemi Aks-Linje.
Gameta, Bova ankorimi.
Zink Per timone, zinkper aks.

​Detare, Detari, Pjese Marine, Pjese Nautica, Ankorim Ornexhim , Spiranca Shtrat Spirance e Amortizator , Çikrik elektrik dhe manual, aksesore per karrela, Cima Litare, Rrema, Artikuj Metalike Inoksi, Vida, Pistona gazi, artikuj inoksi , Elektronike dhe Lundrimi , Busulla, Dylbi, Harta, Elektronika , Instrumenta meterologjik , Harta detare , Hidraulike Sanitare , Pompa mekanike dhe elektrike, koka dushi , Pompa sentine, helika pompe uji, pompa autoklavi , Rakorderi Filtra, Fasheta, Tuba, Tapa shkarkuese, Lavaman, Furnella, Frigorifer etj. Mirembajtja, Izolante, Detersive, Bojra , Motor Varkash e pajisje motori , Protektore zingu, Sofieto motori, Timoneria, kavo drejtimi, adaptore, grupe gazi dhe timoni, Tenda per skafe, Bazament motori, Marmita dhe krahe stabilizues – flape ,Serbatore, Helika, Helika pompash , Shkronja dhe targa, Llastike, Rripa, Ski ujore,lodra ujore me fryerje , Pajisje per gomone , Guarnicione Rrip,pulexhe,gomina,termostat,kushineta , Pajisje Elektrike , Drita sinjalistike, Fenere , Elektrike dore, Bateri , Drita, Abazhure, Materiale elektrike , Elekronika, radio, autoporlant dhe antenna , Pajisje Kuverte , Kavo Direke ,-Plumbues dhe aksesore per direke , Terminale e Redanxha ,Tirante dhe aksesore, Mosketoni dhe Gameta , Moschettoni dhe ganxha , Dyer, Oblla, Dritare , Tapa imbarkimi, dyer ,Unaza e unaza ngritese – golfari, Kalunj dhe pasteke, Parmake mbajtes, mbajtes kallami, kandeliere , Spina , Kapse plastike , Bllokues litari , Pajisje te ndryshme per bord , Mjete multifunksionesh, butona mbylles etj , Shenues ere, Flamur , Kit pastrami , Mobilje, Mbajtese objektesh , Mjete te ndryshme, Tesut , sfungjere e aksesore , Pajisje Velash , Çikrike – Bozzelli , Kapese litari

Web: www.marine.al (http://www.marine.al/)
Email:info@marine.al
Adresa : L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi" Durres, Prane Kopshtit "Sotir Noka"