PDA

Trego pamjen e plotë të : Tirane, shes pajisje sterilizuese Zeta Sonic 790 EuroAlbadent
08.04.2015, 00:44
http://www.albadent.com.al/templates/dentisti/images/pdf_button.png (http://www.albadent.com.al/en/oferta-paisjesh/79-zeta-sonic?format=pdf)http://www.albadent.com.al/templates/dentisti/images/printButton.png (http://www.albadent.com.al/en/oferta-paisjesh/79-zeta-sonic?tmpl=component&print=1&layout=default&page=)http://www.albadent.com.al/templates/dentisti/images/emailButton.png (http://www.albadent.com.al/en/component/mailto/?tmpl=component&link=cc49eb8bb51e05fa9df418af5b1aa86116038989)

http://www.albadent.com.al/images/stories/oferta/materiale-konsumi/Zeta_sonic-S.jpg (http://www.albadent.com.al/images/stories/oferta/materiale-konsumi/Zeta_sonic-L.jpg)

Zhermack prezanton pajisjen “Zeta Sonic “, nje pajisje ultrasonike per nje pastrim te sigurte dhe ne thellesi te instrumentave dentare dhe kirurgjikale.
Pajisja ka nje dizajn modern, eshte praktike ne perdorim dhe shume e sigurte

Avantazhet:
• Zeta Sonic ne kombinim me solucionin Zeta 1 ultra, lejon nje pastrim dhe dezifektim efikas te instrumentave dentare.
• Kryen nje funksion te vazhdueshem dhe te panderprere te funksionit te pastrimit i cili lejon veprimin ne te njejten menyre te valeve ultrasonike ne likid, duke permiresuar ndjeshem kete proces.
• Koha dhe temperatura e ciklit te pastrimit mund te pershtaten sipas nevojave te percaktuara nga dentisti.
• Cikli i pastrimit kontrollohet automatikisht ne kohe (1 - 30’) dhe temperature (30 - 80 °C).
• Ka nje ekran te thjeshte me butona lehtesisht te perdorshem, me ndricim LED.

Cmimi : 790 Euro