PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, shes Shes KABINETE DENTARE "ANTHOS" dhe "SIEMENS"Shsina
07.06.2008, 13:13
Shes KBINET DENTAR "ANTHOS" i kompletuar me aparat GRAFIE, aspirator KIRURGJIKAL, Tavoline mjeku dhe dollap per mbajtjen e ilaceve dhe pajsijeve te punes. Cmimi fillestar 3 - milion leke te vjetra

Gjithashtu shes KABINET DENTAR "SIEMENS" teresisht i kompletuar dhe ne gjendje shume te mire pune dhe me nje cmim 2-milion leke te vjetra.

Per te dy llojet e KABINETEVE DENTARE ofroj TRANSPORT, MONTIM dhe TRAJNIM per menyren e perdimit FALAS.

Ju lutem me kontaktoni ne numerat e telefonit:

KLINIKA "RELIDENT"
Tel: 04 2 377 218
Mob: 068 20 00 506
E-mail: shsina2003@yahoo.com

Tel. : 04 2 377 218

Cel. : 068 20 00 506