PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, Ekonomiste,ndihmese ek,asistente,arketare etjALDAHOXHA@HOTMAIL.COM
14.05.2014, 12:24
Pershendetje.Kerkoj te punesohem si ekonomiste,ndihmese ekonimiste,arketare prane firmave ose bizneseve te vogla ose te medha,apo ne banke.
: -Kam perfunduar shkollen e larte Bachelor Banke-Finance,ne pritje te diplomes se Masterit shkencor Banke-Finance.
: -Kam eksperience pune si ekonomiste ne nje subjekt privat ne Durres
: -Kam njohuri per deklarimet online te tatimeve .
: -Zoteroj programin e Kontabilitet Financa 5
: -Zoteroj programet e paketes ofice : word,exel, powerpoint etj

Disa detaje rreth punes:perpilimi dhe deklarimi i librave te shitjes dhe blerjes,deklarimi i tvsh,pergatitja e borderove dhe deklarimi i tyre sipas afateve ligjore,gjithashtu edhe te gjitha dokumentat e nevojshme ne Inspektoriatet e Punes edhe Zyra E Punes.


FALEMINDERIT!

Tel. : 0696086922

Cel. : 0697598501