PDA

Trego pamjen e plot t : TruallPages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

 1. Kavaje, shes truall ne bregdet 1.000 m 500.000 Euro (qerret)
 2. Tirane, shes truall 1.000 m 60 Euro/m
 3. Tirane, shes truall 700 m (te Kodra Priftit-ngjitur me shkollen private "Mrekullia")
 4. Tirane, shes truall 725 m 220 Euro/m (SAuk TEG Autostrade buze rruges)
 5. Shkoder, shes truall 20.000 Leke/m (RR. Bashej L. Ahmet Haxhia, Ndocej)
 6. Durres, shes toke 9.000 m (Maminas)
 7. Tirane, shes toke 1.560 m 1.560 Leke/m (Fshati Dritas, Tapize)
 8. Lezhe, shes truall ne bregdet 1.000 m 35.000 Euro (Tale)
 9. Lezhe, shes toke bujqesore 20.000 m 35.000 Euro (Piraj)
 10. Shes 500 m2 trruall me certifikat pronsie dhe me leje ndertimi per shtepi 2 kateshe 250 m, 20.000 (XHafzotaj Durres)
 11. Sarande, shes truall 80.000 Euro
 12. Tirane, shes truall 5.600 m 5.600 Euro (rr.plepat e brukes laknas qender)
 13. Tirane, shes toke 4.500 m 10 Euro/m (autostrada Vore-Durres tek antenat ne FLLAKE)
 14. Sarande, shes toke 446 m 250 Euro/m (Ne qender te Borshit)
 15. Pogradec, shes toke 300 m 30 Euro/m (zona e vilave)
 16. Kruje, shes toke 3.700 m 420.000 Euro (Autostrada Fush-Kruje)
 17. Tirane, shes toke 3.000 m 210.000 Euro (perballe TEG mbi lokalin Natyra e Qete)
 18. Tirane, shes toke bujqesore 1.000 m 25 Euro/m (Kashar)
 19. Lushnje, shes toke 64.000 m 15.000.000 Leke (Autostrade dushk)
 20. Lushnje, shes toke 2.700 m 50.000 Euro (Autostrade dushk)
 21. Durres, shes toke 6.000 m 25 Euro/m (Maminas - Sukth, Durres)
 22. Tirane, shes truall 800 m 150 Euro/m (KOMBINAT VAQARR BUZE RRUGE)
 23. Tirane, shes truall 700 m 4.500.000 Leke (Paskuqan)
 24. Kavaje, shes toke ne bregdet 4.000 m 40.000.000 Leke/m (Spille)
 25. Tirane, shes truall ne bregdet 2.400 m 120.000 Euro (ne karpen, kavaje)
 26. Durres, shes toke 15.946 m 262.650 Euro (Rr Vath Turja)
 27. Durres, shes toke ne bregdet 4.417 m 159.198 (Gjiri i Lalzit)
 28. Vlore, shes toke 4.467 m 60.191 (Rr e vjeter Fier Vlore, Skrofotine)
 29. Durres, shes toke 1.000 m 29.500 Euro (Zona e Shkozetit)
 30. Tirane, shes toke 2.935 m 127.010 Euro (Rr e Agallareve)
 31. Tirane, shes toke 15.400 m 754.475 (Rr e Aeroportit)
 32. Lushnje, shes toke bujqesore 6.844 m 20.171 Euro (Fshati Sopez dhe Savra)
 33. Fier, shes toke bujqesore 13.277 m 85.055 Euro (Fshati Ferras)
 34. Kruje, shes truall 1.200 m 47.747 Euro (Fshati Luz)
 35. Vlore, shes toke 6.000 m 30 Euro/m (Novosele)
 36. Kavaje, shes toke ne bregdet 1.000 m 70 Euro/m (Qerret)
 37. Kruje, shes toke 3.500 m 30 Euro/m (Fushe-Kruje)
 38. Vlore, shes toke ne bregdet 4.000 m
 39. Kruje, shes truall 987 m 45.000 Euro (Rruga e Krujes)
 40. Tirane, shes truall 500 m 8.000 Leke/m (Babru)
 41. Kruje, shes toke bujqesore 1.190 m 80.000.000 Leke/m (FUSHE KRUJE)
 42. Tirane, shes toke me panorame fantastike 4.000.000 Leke (Rrug ae Dajtit ne Linxe)
 43. Durres, shes truall ne bregdet 560 m (Plazh Koder)
 44. Lushnje, shes toke bujqesore 9.000 m 23.000 Euro (Cerme vogel)
 45. Lushnje, shes toke 4.700 m 120.000 Euro (Prane Parkut Nacional te Divjakes,Divjake.)
 46. Kavaje, shes toke ne bregdet 10.000 m 850.000 Euro
 47. Shkoder, shes toke 2.500 m (prane bypass)
 48. Tirane, shes truall 450 m 45000 Euro (Ali Demi Shkoze Unaze e Madhe)
 49. Durres, shes toke bujqesore 20.200 m 250.000 Euro (Fllake katund I ri)
 50. Tirane, shes truall 1.000 m 60.000 Euro (Rr."Skenderbej", Kamez)